Gezellige Nieuwjaaarsreceptie

januari 8, 20230
1
3
4
5
6
7
8
9
10
IMG_6299
IMG_6300
IMG_6301
IMG_6302
IMG_6303
IMG_6304

Op zondag 8 januari was er een gezellige en druk bezochte nieuwjaarsreceptie bij de Buitenpoort. De leden van de loopgroep werden met een drankje verwelkomd door het bestuur. 

Nadat de meeste mensen waren gearriveerd, hield onze voorzitter José een nieuwjaarsspeech. Naast een wens voor een mooi en sportief nieuwjaar, vroeg ze na te denken over wat jou inspireert. Als je geïnspireerd bent, kun je misschien ook nog veel betekenen voor onze eigen vereniging. Na deze mooie woorden, was het de beurt van de activiteitencommissie. Er werden groepjes geformeerd en onder leiding van Dirk-Jan speelden  we een leuke quiz. De groep Blaupunkt sleepte de hoofdprijs binnen: een hele grote zak drop. Daarna was er gelegenheid voor een gezellig samenzijn. De tijd vloog! 

Het was een mooie start van weer een nieuw sportief jaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

: