Loopgroep Huissen“Buitenmensen bewegen buiten in weer en wind.
Wij zijn buitenmensen die met de wind in de haren op weg zijn naar een grotere fitheid en daarvoor hardlopen, sportief wandelen of Nordic walken”

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hardlopen.jpg

HARDLOPEN

Bij loopgroep Huissen kun je als gemiddelde en gevorderde loper werken aan je techniek en krijg je een goede begeleiding door erkende en gediplomeerde trainers. Je loopt in een groep met leden van je eigen niveau. Op elke training zijn er 2 niveaugroepen en dat varieert van lopers die zo’n vijf tot negen km per keer lopen tot lopers die trainen voor een wedstrijd (dat kan zijn een Mariekeloop of bijvoorbeeld een halve of hele marathon).

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/nordic.jpg

NORDIC WALKING

Nordic Walking wordt sedert de negentiger beoefend in Nederland. Nordic Walken is over komen waaien uit de Scandinavische landen. Het wordt daar in de zomermaanden intensief bedreven door professionele langlaufers.

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/sportiefwandelen.jpg

SPORTIEF WANDELEN

Sinds 2001 verzorgt Loopgroep Huissen trainingen sportief wandelen. Sportief wandelen begint waar het ‘gewone’ wandelen ophoudt. Het is een vorm van actief wandelen met als doel de conditie te verbeteren c.q. te behouden. De trainingsschema’s zijn afwisselend

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hl.jpg

LID WORDEN

Sluit je ook aan bij de leukste club uit Huissen.
Voor slechts € 100,= per jaar  in een gezellige sfeer aan uw lichaamsbeweging werrken!

Loopgroep HuissenTRAININGSTIJDEN

“Buitenmensen bewegen buiten in weer en wind.
Wij zijn buitenmensen die met de wind in de haren op weg zijn naar een grotere fitheid en daarvoor hardlopen, sportief wandelen of Nordic walken”
HARDLOPEN
DE BRINK
Maandag 27 september 200 meter interval
19.30 - 21.00JAppie
Dinsdag 28 september HL1
19.30 - 21.00 200 m interval
NORDIC WALKING
Divers
Mandag 27 septemberGendt
20.00 - 22.00

*Eventuele tekst bij steraanduiding

Sportief wandelen
De brink
MONDAY
08PM - 09PM
TUESDAYConditioning training
08PM - 09PMGYM
WEDNESDAYConditioning training
08PM - 09PMGYM
THURSDAY
08PM - 09PM
FRIDAY
08PM - 09PM
SATURDAY
08PM - 09PM

LOOPGROEP HUISSENOVER ONS

Plezier in beweging

Tekst over loopgroephuissen

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/loopster.png

ONZE TRAINERS

Loopgroep Huissen werkt uitsluitend met gediplomeerde trainers

U18 TEAM MEMBERMARK SMITH

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation.

U18 TEAM MEMBERROBERT CATON

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from training.

U18 TEAM MEMBERJAMES STRANS

Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line, going forward, a new normal that has evolved.

U18 TEAM MEMBERDAVID DAVIS

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure.

U18 TEAM MEMBERJOSHUA OLDS

User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.

Loopgroep HuissenLaatste NiEuWS

Seizoenstart 23/24 op Landgoed Spelderholt Beekbergen17sep
Seizoenstart 23/24 op Landgoed Spelderholt Beekbergen
Zondag 17 september hebben de nordic walkers, wandelaars en hardlopers gezamenlijk vanaf Kasteel Spelderholt het nieuwe seizoen ingeluid. Met gevarieerde routes van verschillende lengte was er voor ieder wat wils. Na welkomstwoorden van de activiteitencommissie en de voorzitter, vertelde onze eigen “kasteelvrouwe” Dorien over de geschiedenis van het landgoed (haar werkplek!) Al snel daarna gingen...
Inschrijven seizoensopening 2023 (voor leden)29aug
Inschrijven seizoensopening 2023 (voor leden)
Traditiegetrouw heeft onze activiteitencommissie weer een mooi evenement als seizoensopening bedacht, dit keer vanaf een unieke locatie, landgoed Spelderholt in Beekbergen op zondag 17 september. Er zijn twee mooie hardlooproutes uitgezet van 8 en 13 kilometer en een wandelroute van 5 km. Kortom, voor elk wat wils. Vanaf 9.00u worden jullie op het landgoed verwacht...
Trainen, koffie en kersen, wat wil je nog meer!08jul
Trainen, koffie en kersen, wat wil je nog meer!
Dat de inmiddels traditionele kersentocht bij zowel de nordic walkers als sportief wandelaars  in de smaak valt, bleek onlangs weer.  In de week van 3 t/m 8 juli was voor iedere groep deze activiteit georganiseerd en de opkomst was hoog. Gestart werd aan de Molenweg 2 in Doornenburg, maar voor ons gevoel liepen we in...
1e Midzomerrun Huissen groot succes21jun
1e Midzomerrun Huissen groot succes
Sebastiaan Gremmen loopt met 31.55 “wereldtijd” op 10 km. Bijna 100 deelnemers stonden woensdagavond 21 juni, de langste dag van het jaar, klaar om in haast tropische omstandigheden de uitdaging van de 5 of 10 km aan te gaan. Gelukkig had de organisatie voorzien in drinkpunten en was de EHBO extra scherp op warmteproblmen bij...