Nordic Walking Loopgroep Huissen; nog vaak onbekend (en onbemind…)

december 18, 20220
(221203)Nordic sticks

Ze horen het vaak wanneer ze aan het trainen zijn ; “het is toch veel te warm om te skiën” of “lukt het met het prikken” en “waar zijn jullie ski’s?” de leden van Loopgroep Huissen zijn er wel aan gewend. Grappige opmerkingen naar aanleiding van hun typische, kwieke,  loopstijl die karakteristiek is voor Nordic Walkers.

Maar wat veel mensen niet weten is dat je een snelheid van 7-8 km per uur kunt bereiken, je veel meer spieren gebruikt dan alleen maar je beenspieren? en dat steeds meer jongere mensen deze sport hebben ontdekt, waarbij de sociale factor ook een rol speelt.

Ondanks het flinke tempo kunnen mensen nog een praatje maken met elkaar en naar behoefte onderling contact leggen. Na de training bestaat de mogelijkheid voor de deelnemers ,die dat willen en in de gelegenheid zijn,  koffie of thee  te drinken.

Hardlopen, sportief wandelen of Nordic Walken; het kan allemaal bij Loopgroep Huissen.

Meer informatie staat op de website (Loopgroephuissen.nl).

Ook is het mogelijk een keer mee te doen en de sfeer te proeven.

Geen stokken?  geen probleem! Daar kan voor gezorgd worden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

: