Sportief wandelen en oliebollen

december 30, 20230
(2312) Oliebollentocht 2023 wandelaars

Samen gezellig in beweging ook in 2024 : DE KRACHT van Loopgroep Huissen. 

Het is af en toe leuk om niet alleen maar flink door te stappen, de conditie te verbeteren. Dat doen we al tijdens  de training. Soms moet je gas terugnemen en iets anders doen. Dat deed een grote groep sportief wandelaars  op 30 december.  De traditionele oliebollentocht December 2023. Na dagen, weken, van regen was het droog. De stemming zat er al snel in. Vanaf de Brink leidde de wandeltocht via allerlei omwegen naar boerderij de “Korenmaat”, waar het restaurant voor ons was gereserveerd. Ons volume was ook zodanig dat dit wel goed uitkwam! Koffie, thee, warme chocomelk, met een warme oliebol en poedersuiker.  Het viel niet mee om op te staan en de terugtocht te aanvaarden. De terugweg was wat korter en gezien de ingenomen energie ook gemakkelijker.  Na een korte cooling down aan het einde, gingen we huiswaarts. 

Wil je ook aansluiten bij deze groep of ken jij individuele wandelaars die mee willen lopen ?

Aanmelden kan met een berichtje naar bestuur@loopgroephuissen.nl

Dit adres kun je ook gebruiken als je nog meer informatie wilt over onze vereniging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

: