Najaars-loopjes 2022 druk bezocht door Loopgroep Huissen

december 3, 20220
Orderbos trail Apeldoorn 2022
Orderbos trail Apeldoorn 2022
Orderbos trail 2022
IMG-20221127-WA0002
Pietenloop Bemmel 2022
Pietenloop Bemmel 2022
Urban trail Arnhem 2022
Zevenheuvelennacht Nijmegen 2022
2022zevenheuvelenloop 3
2022 zevenheuvelenloop 4
2022 zevenheuvelenloop 2
Zevenheuvelennacht 2022
2022 zevenheuvelenloop

Lopers van Loopgroep Huissen lopen voor fitheid en gezelligheid en daar hoort zo op z’n tijd ook een loopwedstrijd bij. En hoewel de meesten naar een dergelijk evenement gaan voor de sfeer geeft het halen van de eindstreep ook altijd een voldaan gevoel.

De afgelopen weekenden was Loopgroep Huissen goed vertegenwoordigd op diverse plaatsen in de regio en daar buiten.

Orderbos trail in Apeldoorn

Zaterdag 12 november liepen Marieke, Ellie, Arjan, Anita en Monique de 14 km lange Orderbos Trail door de bossen bij Apeldoorn.  Ze genoten van de herfst in het bos tijdens deze kleinschalige, goed georganiseerd loop met prachtig weer.

Zevenheuvelennacht  en Zevenheuvelenloop in Nijmegen

Dit grootschalige loopevenement heeft nog niets aan aantrekkelijkheid verloren. De organisatie gaat voor een zo duurzaam mogelijke loop voor 7.000 lopers bij de ‘nacht’loop (start om 19 uur) en de 25.000 deelnemers op de zondag. Ze slaagt daar goed in met speciale drinkzakjes van zeewier, medailles van duurzaam materiaal enz.

Zaterdag 19 november gingen Jet, Helma, Doriene en Miriam in de koude avond het 7 km lange parkoers  te lijf. Een mooie belevenis want op delen van het parkoers werden de lopers getrakteerd op muziek en feeëriek verlichte wegen.

Zondag hield Marie Louise de eer van Loopgroep Huissen hoog en liep een mooie tocht van 15 kilometer door Nijmegen en over de zevenheuvelenweg.

Urban trail series in Arnhem

Dezelfde dag als het loopevenement in Nijmegen liep Freek (met zijn zoon als haas) in Arnhem de Urban trail. Een bijzondere loop met tal van bezienswaardige gebouwen waar je doorheen loopt. Vanaf het stadhuis gaat het parkoers van de 10 kilometer onder andere door de brandweerkazerne in Arnhem noord, een kroeg, de Eusebiuskerk en de koepelgevangenis. Een ware sportieve belevenis!

Pietenloop in Bemmel

Het laatste weekend van november is voor de Pietenloop in Bemmel en voert de lopers door de polder en over dijken nabij Bemmel. Een gezellige familieloop waaraan Geert, George, Caron (ook met zoon als haas) en Monique deelnamen op de 5 km. Ondanks het wat druilerige weer een geslaagde loop voor Loopgroep Huissen.

 

Zin om volgend jaar ook deel te nemen aan een van deze sportieve en gezellige uitdagingen?

Noteer alvast in de agenda:

Zaterdag 11 nov. 2023:  Orderbos trail in Apeldoorn

Zaterdag 18 nov. 2023: Zevenheuvelennacht in Nijmegen

Zondag 19 nov. 2023: Zevenheuvelenloop in Nijmegen

Zondag 26 nov. 2023: Pietenloop in Bemmel

Urbain trail in Arnhem datum voor 2023 is nog niet bekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

: