Herfstkleurentocht in Kilder

november 4, 20220

Genieten van de herfstkleuren en paddenstoelen.

Een prachtige zaterdag, eind oktober. Zo’n 15 sportief wandelaars van Loopgroep Huissen reden naar Kilder om deel te nemen aan de Herfstkleurentocht. Uit ervaring wisten we dat ons een mooie,  duidelijk uitgezette route lag te wachten. Aanvankelijk was de natuur nog met dauw bedekt, maar al snel brak de zon door en kwamen alle bomen er mooi gekleurd op te staan. Het tempo zakte wat, niet door vermoeidheid, maar om de prachtige paddenstoelen te fotograferen. Na 7 km de eerste bosrust.  Op een bankje in de zon. Wat wil je nog meer!
Daarna volgde het klimgedeelte van de route.  Pittige heuvels en af en toe op adem komen.  Kort voor het einde nog maar even een stop en daarna de laatste kilometers richting finish.
En toen overheerste de voldoening en voor mij, als trainer van deze sportievelingen, de trots.  Want door regelmatig samen te trainen, versterk je je uithoudingsvermogen en kun je van z’n tocht ook echt genieten.

We gaan beslist nog vaker een bostocht doen.  Maar eerst gaan we elke week weer trainen om de conditie bij te houden.  Sluit je aan op maandag- en woensdagavond om 19.30 uur bij De Brink of vrijdagmorgen om 09.00 uur vanaf de Markt in Huissen.  Breng gerust ook iemand mee. Samen bewegen, goed en gezellig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

: