Wandelweekend Loopgroep Huissen 2022

september 13, 20220

Elk jaar is het wandelweekeind het laatste weekeind van augustus, al 20 jaar lang!

Dit jaar zijn we met 8 dames vol positieve energie, naar Kampen geweest naar Hotel de Dijk.  Een super gezellig hotel direct aan de IJssel en vlak bij het gezellige centrum.

Bij aankomst eerst de koffers uit de auto’s en na het kopje koffie gelijk op pad, een wandeling van ongeveer 15 km.

De tweede dag een fietstocht van ongeveer 50 kilometer richting Zwolle met thema flower power.De eerste koffiestop was bij het veer van Zalk. Na een  lekker bakkie leut kregen wij een vrolijk gekleurde hippie hoofdband en een felblauw brilletje aangereikt om op te zetten. Eenmaal in Zwolle aangekomen bij broodje Subway een lunchpakketje gekocht, al fietsend (als het kon want het was erg druk) onder de Sassenpoort door naar het grasveldje er tegenover met een mooie fontein. Daar hebben we op het grasveld ons lunchpakketje opgegeten met gezellige oude gouden hits op de luidspreker. De mensen keken wel heel erg veel naar ons dat viel ons allemaal wel op maar wat maakt het uit? Blijk dat er die dag gay pride zou zijn. Nou, en daar hebben wij naar staan kijken er zijn zelfs opnames van ons gemaakt, en van José werd plots uit het niets een foto gemaakt hihi. Het was een dag om niet te vergeten.

Helaas is er ook iets minder leuks gebeurd: namelijk een schuurbrand van een van de dames. Gelukkig geen gewonden. De derde dag weer een mooie wandeling van ongeveer 14 km. Het weekeind werd afgesloten met een heerlijk diner waarna we huiswaarts gingen.

Anja Maakgoed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

: