Linge’s lopend buffet door de ogen van Rob

april 30, 20220

LINGE’S LOPEND BUFFET

Nou daar ging ik dan, eerste keer Linge’s Lopend Buffet. Al de nodige keren was ik al lekker gemaakt door onder meer Dorien. Bij binnenkomst was er al een gezellig, kleurrijk geheel aan wandelaars en hardlopers. Na een kopje koffie en een intro van José en Jos, gingen we op pad. Wel eerst een mega teamfoto maken en los mochten we. Met een clubje lopers koos ik voor de 12 km. Lekker weer erbij, voor mij een bekende route en een aangenaam gezelschap. Hoe leuk dat ook Jenny (introduce) aansluiting vond. Ze vertelde over plannen rondom een marathon. Een marathon in Schotland, rond het altijd mysterieuze Loch Ness, dan is dit natuurlijk de uitgelezen tocht om als voorbereiding even mee te pakken. De omgeving blijft heerlijk om in te lopen van uiterwaarden tot landerijen met alles vol in bloei.
Lekker lopend en op het eind een beetje zoeken van wat pijltjes, maar dat kwam vast door ons enthousiasme, kwamen we met bijna 12 km en veel voldoening aan bij het eindpunt De Buitenpoort. Daar kregen we een heerlijke lunch aangeboden. Niets teveel gezegd door een aantal van mijn voorgangers, mijn eerste keer en zeer geslaagd!
Dank organisatie 👍🏼

Groet Rob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

: