Start to Run 2024 …… succesvol afgerond !

maart 18, 20240
20240318_212844 (1)
20240318_212747 (1)

 

Loopgroep Huissen biedt jaarlijks een cursus Start-to-Run aan voor beginnende lopers en hardlopers die langdurig uit de running zijn geweest. Een unieke kans om je goede voornemens voor het nieuwe jaar in daden om te zetten.

In acht weken tijd begeleide onze gecertificeerde hardlooptrainer Dorethea Bil de 15 deelnemers bij het opbouwen van de basisconditie en belastbaarheid. Daarbij kwamen meerdere elementen aan bod zoals coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en techniek. Door tijdens deze cursus werd er aandacht te besteed aan al deze elementen bouwden de deelnemers een degelijke basis op om hardloopblessures te voorkomen.

De cursus werd afgerond met een baantraining inclusief Cooper test op locatie Papendal. Met trots ontvingen de deelnemers het Certificaat tijdens een gezellige bijeenkomst.

Wil je meer weten over Start to Run dan kun je contact opnemen via het mailadres: bestuur@loopgroephuissen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

: