Eerste erelidmaatschap van Loopgroep Huissen voor José

april 24, 20230
IMG-20230429-WA0000
IMG-20230429-WA0001
IMG-20230429-WA0002
20230424_212844

Met een goed gevulde grote zaal bij de Buitenpoort heeft LGH tijdens de 22ste Algemene Ledenvergadering (ALV) op een bijzondere manier afscheid genomen van voorzitter José. Bij dit afscheid ontving José uit handen van de vice-voorzitter als allereerste het erelidmaatschap van LHG. Ze is  36 jaar actief geweest in allerlei verschillende rollen (hardloopster, looptrainer, trainer bij nordic- en sportiefwandelen en diverse bestuurs- en commissiefuncties).  Dit ging gepaard met een oorkonde, beeldje en bloemen die José meer dan verdiend heeft.

Ook de secretaris, Fred,  treedt terug als bestuurslid. Fred heeft zes jaar in het bestuur de rol van secretaris, manusje van alles en steunpilaar bekleed waarvoor ook voor hem als dank een beeldje en bloemen waren. Fred blijft voorlopig nog de ledenadministratie behartigen.

Ondanks dit afscheid blijven José en Fred beiden lid van LGH en zullen ze hopelijk nog vele jaren met ons blijven wandelen.

Tijdens deze ALV heeft LGH twee nieuwe bestuursleden verwelkomd: Henk gaat de rol van voorzitter oppakken en Ellie treedt toe tot het bestuur als secretaris.  Samen met Freek, Suzanne en Ria is zo het bestuur weer op volle sterkte. In samenwerking met de commissies bouwen zij voort aan een bloeiende vereniging! Veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

: