Loopgroep Huissen“Buitenmensen bewegen buiten in weer en wind.
Wij zijn buitenmensen die met de wind in de haren op weg zijn naar een grotere fitheid en daarvoor hardlopen, sportief wandelen of Nordic walken”

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hardlopen.jpg

HARDLOPEN

Bij loopgroep Huissen kun je als gemiddelde en gevorderde loper werken aan je techniek en krijg je een goede begeleiding door erkende en gediplomeerde trainers. Je loopt in een groep met leden van je eigen niveau. Op elke training zijn er 2 niveaugroepen en dat varieert van lopers die zo’n vijf tot negen km per keer lopen tot lopers die trainen voor een wedstrijd (dat kan zijn een Mariekeloop of bijvoorbeeld een halve of hele marathon).

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/nordic.jpg

NORDIC WALKING

Nordic Walking wordt sedert de negentiger beoefend in Nederland. Nordic Walken is over komen waaien uit de Scandinavische landen. Het wordt daar in de zomermaanden intensief bedreven door professionele langlaufers.

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/sportiefwandelen.jpg

SPORTIEF WANDELEN

Sinds 2001 verzorgt Loopgroep Huissen trainingen sportief wandelen. Sportief wandelen begint waar het ‘gewone’ wandelen ophoudt. Het is een vorm van actief wandelen met als doel de conditie te verbeteren c.q. te behouden. De trainingsschema’s zijn afwisselend

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hl.jpg

LID WORDEN

Sluit je ook aan bij de leukste club uit Huissen.
Voor slechts € 100,= per jaar  in een gezellige sfeer aan uw lichaamsbeweging werrken!

Loopgroep HuissenTRAININGSTIJDEN

“Buitenmensen bewegen buiten in weer en wind.
Wij zijn buitenmensen die met de wind in de haren op weg zijn naar een grotere fitheid en daarvoor hardlopen, sportief wandelen of Nordic walken”
HARDLOPEN
DE BRINK
Maandag 27 september 200 meter interval
19.30 - 21.00JAppie
Dinsdag 28 september HL1
19.30 - 21.00 200 m interval
NORDIC WALKING
Divers
Mandag 27 septemberGendt
20.00 - 22.00

*Eventuele tekst bij steraanduiding

Sportief wandelen
De brink
MONDAY
08PM - 09PM
TUESDAYConditioning training
08PM - 09PMGYM
WEDNESDAYConditioning training
08PM - 09PMGYM
THURSDAY
08PM - 09PM
FRIDAY
08PM - 09PM
SATURDAY
08PM - 09PM

LOOPGROEP HUISSENOVER ONS

Plezier in beweging

Tekst over loopgroephuissen

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/loopster.png

ONZE TRAINERS

Loopgroep Huissen werkt uitsluitend met gediplomeerde trainers

U18 TEAM MEMBERMARK SMITH

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation.

U18 TEAM MEMBERROBERT CATON

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from training.

U18 TEAM MEMBERJAMES STRANS

Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line, going forward, a new normal that has evolved.

U18 TEAM MEMBERDAVID DAVIS

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure.

U18 TEAM MEMBERJOSHUA OLDS

User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.

Loopgroep HuissenLaatste NiEuWS

Gezellige Nieuwjaaarsreceptie
Op zondag 8 januari was er een gezellige en druk bezochte nieuwjaarsreceptie bij de Buitenpoort. De leden van de loopgroep werden met een drankje verwelkomd door het bestuur.  Nadat de meeste mensen waren gearriveerd, hield onze voorzitter José een nieuwjaarsspeech. Naast een wens voor een mooi en sportief nieuwjaar, vroeg ze na te denken over...
Eén twee drie vier, hoedje van …18dec
Eén twee drie vier, hoedje van …
Het zijn de donkere dagen van het jaar. Om 19:30 stonden elf wandelaars klaar voor de training. Na een aantal keer met wat meer duurtraining was het deze keer tijd voor iets anders. Dat zou later volgen. De training ging van start naar de net gerenoveerde Nielant. “Knipperend” staken we via de nieuwe (verplaatste) oversteekplaats,...
Nordic Walking Loopgroep Huissen; nog vaak onbekend (en onbemind…)18dec
Nordic Walking Loopgroep Huissen; nog vaak onbekend (en onbemind…)
Ze horen het vaak wanneer ze aan het trainen zijn ; “het is toch veel te warm om te skiën” of “lukt het met het prikken” en “waar zijn jullie ski’s?” de leden van Loopgroep Huissen zijn er wel aan gewend. Grappige opmerkingen naar aanleiding van hun typische, kwieke,  loopstijl die karakteristiek is voor Nordic...
Ameland Adventurerun17dec
Ameland Adventurerun
Een groep lopers van Loopgroep Huisen ging 16 december jl op weg naar Ameland voor de Ameland Adventurerun. Al weken werd er in het bos getraind .  Het parcours van de Adventurerun loopt namelijk voor een groot deel over Noordzeestrand en door de duinen. Dat weekend was het heel erg koud. Een echte wintereditie van...