Loopgroep Huissen“Buitenmensen bewegen buiten in weer en wind.
Wij zijn buitenmensen die met de wind in de haren op weg zijn naar een grotere fitheid en daarvoor hardlopen, sportief wandelen of Nordic walken”

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hardlopen.jpg

HARDLOPEN

Bij loopgroep Huissen kun je als gemiddelde en gevorderde loper werken aan je techniek en krijg je een goede begeleiding door erkende en gediplomeerde trainers. Je loopt in een groep met leden van je eigen niveau. Op elke training zijn er 2 niveaugroepen en dat varieert van lopers die zo’n vijf tot negen km per keer lopen tot lopers die trainen voor een wedstrijd (dat kan zijn een Mariekeloop of bijvoorbeeld een halve of hele marathon).

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/nordic.jpg

NORDIC WALKING

Nordic Walking wordt sedert de negentiger beoefend in Nederland. Nordic Walken is over komen waaien uit de Scandinavische landen. Het wordt daar in de zomermaanden intensief bedreven door professionele langlaufers.

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/sportiefwandelen.jpg

SPORTIEF WANDELEN

Sinds 2001 verzorgt Loopgroep Huissen trainingen sportief wandelen. Sportief wandelen begint waar het ‘gewone’ wandelen ophoudt. Het is een vorm van actief wandelen met als doel de conditie te verbeteren c.q. te behouden. De trainingsschema’s zijn afwisselend

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hl.jpg

LID WORDEN

Sluit je ook aan bij de leukste club uit Huissen.
Voor slechts € 100,= per jaar  in een gezellige sfeer aan uw lichaamsbeweging werrken!

Loopgroep HuissenTRAININGSTIJDEN

“Buitenmensen bewegen buiten in weer en wind.
Wij zijn buitenmensen die met de wind in de haren op weg zijn naar een grotere fitheid en daarvoor hardlopen, sportief wandelen of Nordic walken”
HARDLOPEN
DE BRINK
Maandag 27 september 200 meter interval
19.30 - 21.00JAppie
Dinsdag 28 september HL1
19.30 - 21.00 200 m interval
NORDIC WALKING
Divers
Mandag 27 septemberGendt
20.00 - 22.00

*Eventuele tekst bij steraanduiding

Sportief wandelen
De brink
MONDAY
08PM - 09PM
TUESDAYConditioning training
08PM - 09PMGYM
WEDNESDAYConditioning training
08PM - 09PMGYM
THURSDAY
08PM - 09PM
FRIDAY
08PM - 09PM
SATURDAY
08PM - 09PM

LOOPGROEP HUISSENOVER ONS

Plezier in beweging

Tekst over loopgroephuissen

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/loopster.png

ONZE TRAINERS

Loopgroep Huissen werkt uitsluitend met gediplomeerde trainers

U18 TEAM MEMBERMARK SMITH

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation.

U18 TEAM MEMBERROBERT CATON

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from training.

U18 TEAM MEMBERJAMES STRANS

Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line, going forward, a new normal that has evolved.

U18 TEAM MEMBERDAVID DAVIS

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure.

U18 TEAM MEMBERJOSHUA OLDS

User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.

Loopgroep HuissenLaatste NiEuWS

Inschrijving voor de Midzomerrun 2024 geopend !12mei
Inschrijving voor de Midzomerrun 2024 geopend !
Midzomerrun Huissen; uitdaging voor recreatieve hardlopers Woensdagvond 19 juni is Huissen er weer klaar voor; de Midzomerrun 2024! Om 19.30 uur zal het startschot klinken in de Helmichstraat bij Partycentrum De Buitenpoort van de tweede editie van deze run die hardlopers van alle niveaus samenbrengt voor een avond vol sport en gezelligheid.  De Midzomer Run...
Zondag 14 april: het jaarlijks Linge’s Lopend Buffet bij de Buitenpoort.14apr
Zondag 14 april: het jaarlijks Linge’s Lopend Buffet bij de Buitenpoort.
Zondag 14 april: het jaarlijks Linge’s Lopend Buffet bij de Buitenpoort. Een gezellig samen zijn met alle leden: wandelaars, Nordic walkers en hardlopers. De opkomst was groot en het weer was super. We starten de ochtend met een kopje koffie of thee en een kort praatje van de voorzitter en de organisatie. Daarna was het...
Linge’s Lopend Buffet 2024: inschrijven27mrt
Linge’s Lopend Buffet 2024: inschrijven
Linges Lopend Buffet; inschrijving geopend! https://forms.office.com/e/NMDEH9WJ3P   Op zondag 14 april 2024 lopen we weer het inmiddels traditionele Linges Lopend Buffet (LLB).  Er is een route uitgezet die voert door de mooie omgeving van Huissen. Het LLB is voor (hard-)lopers, (sportief) wandelaars en nordic walkers van Loopgroep Huissen en eventueel introducees. Aansluitend is er weer...
Internationaal succes voor Loopgroep Huissen23mrt
Internationaal succes voor Loopgroep Huissen
Tijdens de Klippenlauf in Ibbenbürener (Duitsland) behaalde Thijs een podiumplaats op de 12,5 kilometer. In de leeftijdscategorie 75 + wist Thijs knap derde te worden en daarmee de bijbehorende beker binnen te slepen.  Gefeliciteerd Thijs!

: