Loopgroep Huissen“Buitenmensen bewegen buiten in weer en wind.
Wij zijn buitenmensen die met de wind in de haren op weg zijn naar een grotere fitheid en daarvoor hardlopen, sportief wandelen of Nordic walken”

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hardlopen.jpg

HARDLOPEN

Bij loopgroep Huissen kun je als gemiddelde en gevorderde loper werken aan je techniek en krijg je een goede begeleiding door erkende en gediplomeerde trainers. Je loopt in een groep met leden van je eigen niveau. Op elke training zijn er 2 niveaugroepen en dat varieert van lopers die zo’n vijf tot negen km per keer lopen tot lopers die trainen voor een wedstrijd (dat kan zijn een Mariekeloop of bijvoorbeeld een halve of hele marathon).

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/nordic.jpg

NORDIC WALKING

Nordic Walking wordt sedert de negentiger beoefend in Nederland. Nordic Walken is over komen waaien uit de Scandinavische landen. Het wordt daar in de zomermaanden intensief bedreven door professionele langlaufers.

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/sportiefwandelen.jpg

SPORTIEF WANDELEN

Sinds 2001 verzorgt Loopgroep Huissen trainingen sportief wandelen. Sportief wandelen begint waar het ‘gewone’ wandelen ophoudt. Het is een vorm van actief wandelen met als doel de conditie te verbeteren c.q. te behouden. De trainingsschema’s zijn afwisselend

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hl.jpg

LID WORDEN

Sluit je ook aan bij de leukste club uit Huissen.
Voor slechts € 100,= per jaar  in een gezellige sfeer aan uw lichaamsbeweging werrken!

Loopgroep HuissenTRAININGSTIJDEN

“Buitenmensen bewegen buiten in weer en wind.
Wij zijn buitenmensen die met de wind in de haren op weg zijn naar een grotere fitheid en daarvoor hardlopen, sportief wandelen of Nordic walken”
HARDLOPEN
DE BRINK
Maandag 27 september 200 meter interval
19.30 - 21.00JAppie
Dinsdag 28 september HL1
19.30 - 21.00 200 m interval
NORDIC WALKING
Divers
Mandag 27 septemberGendt
20.00 - 22.00

*Eventuele tekst bij steraanduiding

Sportief wandelen
De brink
MONDAY
08PM - 09PM
TUESDAYConditioning training
08PM - 09PMGYM
WEDNESDAYConditioning training
08PM - 09PMGYM
THURSDAY
08PM - 09PM
FRIDAY
08PM - 09PM
SATURDAY
08PM - 09PM

LOOPGROEP HUISSENOVER ONS

Plezier in beweging

Tekst over loopgroephuissen

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/loopster.png

ONZE TRAINERS

Loopgroep Huissen werkt uitsluitend met gediplomeerde trainers

U18 TEAM MEMBERMARK SMITH

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation.

U18 TEAM MEMBERROBERT CATON

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from training.

U18 TEAM MEMBERJAMES STRANS

Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line, going forward, a new normal that has evolved.

U18 TEAM MEMBERDAVID DAVIS

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure.

U18 TEAM MEMBERJOSHUA OLDS

User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.

Loopgroep HuissenLaatste NiEuWS

Start-to-Run met Loopgroep Huissen                           Zet jij de eerste stap? Dan helpen wij je op weg!05jan
Start-to-Run met Loopgroep Huissen Zet jij de eerste stap? Dan helpen wij je op weg!
  Loopgroep Huissen biedt een cursus Start-to-Run aan voor beginnende lopers en hardlopers die langdurig uit de running zijn geweest. Een unieke kans om je goede voornemens voor het nieuwe jaar in daden om te zetten. In acht weken begeleidt onze gecertificeerde hardlooptrainer Dorethea Bil de deelnemers bij het opbouwen van de basisconditie en belastbaarheid....
Sportief wandelen en oliebollen30dec
Sportief wandelen en oliebollen
Samen gezellig in beweging ook in 2024 : DE KRACHT van Loopgroep Huissen.  Het is af en toe leuk om niet alleen maar flink door te stappen, de conditie te verbeteren. Dat doen we al tijdens  de training. Soms moet je gas terugnemen en iets anders doen. Dat deed een grote groep sportief wandelaars  op...
Inschrijven voor loop-, wandel en nordicwalking clinics op 18 november 202306nov
Inschrijven voor loop-, wandel en nordicwalking clinics op 18 november 2023
Inschrijven hardloop en –wandel/nordic clinics kan tot en met 14 november via onderstaande link:  https://forms.office.com/e/wd0fCpwUTa   De clinics starten zaterdag 18 november om 10.30 en 13.00 uur en duren een uur. Locatie is RKHVV Blauwenburcht 1 te Huissen.  
Seizoenstart 23/24 op Landgoed Spelderholt Beekbergen17sep
Seizoenstart 23/24 op Landgoed Spelderholt Beekbergen
Zondag 17 september hebben de nordic walkers, wandelaars en hardlopers gezamenlijk vanaf Kasteel Spelderholt het nieuwe seizoen ingeluid. Met gevarieerde routes van verschillende lengte was er voor ieder wat wils. Na welkomstwoorden van de activiteitencommissie en de voorzitter, vertelde onze eigen “kasteelvrouwe” Dorien over de geschiedenis van het landgoed (haar werkplek!) Al snel daarna gingen...