Loopgroep Huissen“Buitenmensen bewegen in weer en wind.
Wij zijn buitenmensen die met de wind in de haren op weg zijn naar een grotere fitheid en daarvoor hardlopen, sportief wandelen of Nordic walken”

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hardlopen.jpg

HARDLOPEN

Bij loopgroep Huissen kun je als beginnende, gemiddelde en gevorderde loper werken aan je techniek en word je begeleid door gediplomeerde trainers. Je loopt in een groep met lopersvan je eigen niveau.

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/nordic.jpg

NORDIC WALKING

Bij Nordic Walking ondersteun je het wandelen met behulp van stokken. Op die manier train je je hele lichaam en wandel je sneller.

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/sportiefwandelen.jpg

SPORTIEF WANDELEN

Sportief wandelen begint waar het ‘gewone’ wandelen ophoudt. Het is een vorm van actief wandelen met als doel de conditie te verbeteren c.q. te behouden .En dat met een afwisselend trainingsprogramma!

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/hl.jpg

LID
WORDEN

Sluit je ook aan bij de leukste club uit Huissen. Iedere week een gevarieerd loopprogramma.
Voor slechts € 110,= per jaar  in een gezellige sfeer aan je lichaamsbeweging werken!

LOOPGROEP HUISSENOVER ONS

Plezier in beweging

Sporten bij Loopgroep Huissen

Loopgroep Huissen (LGH) stelt zich ten doel om de leden op een gezellige manier sport te laten beoefenen en biedt drie takken van sport aan:

  • hardlopen,
  • sportief wandelen en
  • nordic walking.

De sporten worden op verschillende trainingsniveaus aangeboden. Er is dus voor elk wat wils. Onze gediplomeerde trainers garanderen een hoge kwaliteit van trainingen. De leden zijn “buitenmensen” die ervan houden om de wind door hun haren te voelen waaien. Die er niet om geven dat de kleding niet alleen nat wordt van het transpiratievocht maar ook van de regen. Die asfaltwegen afwisselen met bospaden. En die, hoewel het individuele sporten zijn, er van houden gezamenlijk te sporten.

Het gezamenlijk beoefenen van hardlopen, sportief wandelen of nordic walken werkt stimulerend op het individu: het bevordert de deelname aan de afwisselende trainingen. Omdat onder begeleiding wordt gesport, worden blessures zo veel als mogelijk voorkomen.

Je kunt er voor kiezen deel te nemen aan wandeltochten of hardloopwedstrijden. Samen hier aan deelnemen verhoogt de sfeer

Nieuwsgierig geworden? Nieuwe lopers zijn van harte welkom. Doe mee met een aantal proeftrainingen Meld je aan!

https://loopgroephuissen.nl/wp-content/uploads/2021/09/loopster.png

Loopgroep HuissenLaatste NiEuWS

Inschrijven voor de 1e Midzomerrun Huissen 21 juni 202326mei
Inschrijven voor de 1e Midzomerrun Huissen 21 juni 2023
Op woensdag 21 juni a.s. organiseert onze loopgroep de 1e Midzomerrun door de straten van Huissen. Er is een parcours uitgezet van 5 km met start en finish bij Partycentrum “De Buitenpoort”, Helmichstraat 1. We starten om 19.30u met de 10 km en om 19.45u met de 5 km. Inschrijfgeld bedraagt € 7,50. Je kunt je tot en met 20 juni inschrijven. Er is geen na-inschrijving mogelijk. Inschrijven kan via:
Loopgroep Huissen en Stinase halen bevrijdingsvuur in Wageningen05mei
Loopgroep Huissen en Stinase halen bevrijdingsvuur in Wageningen
Nationale bevrijdingsvuurestafette – Het symbool voor leven in vrede en veiligheid In Wageningen wordt ieder jaar op 5 mei om 00.00 uur het bevrijdingsvuur ontstoken. Dit symboliseert de bevrijding van Nederland, draagt bij aan de boodschap van vrede en vrijheid en is een belangrijk moment in de overgang van het herdenken op 4 mei en...
Een bijzondere dag…..met een lintje26apr
Een bijzondere dag…..met een lintje
Onze Willie, trainer Nordic Walking, heeft een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Hij is nu lid van de Orde Oranje Nassau. We feliciteren hem van harte met deze welverdiende blijk van waardering. Het initiatief is genomen door Tennisvereniging Gendt en door LGH ondersteund.