Start-to-Run met Loopgroep Huissen Zet jij de eerste stap? Dan helpen wij je op weg!

januari 5, 20240
IMG-20220426-WA0002
130867CA-3533-4FEA-90D9-B8F68BCABA04

 

Loopgroep Huissen biedt een cursus Start-to-Run aan voor beginnende lopers en hardlopers die langdurig uit de running zijn geweest. Een unieke kans om je goede voornemens voor het nieuwe jaar in daden om te zetten.

In acht weken begeleidt onze gecertificeerde hardlooptrainer Dorethea Bil de deelnemers bij het opbouwen van de basisconditie en belastbaarheid. Daarbij komen meerdere elementen aan bod zoals coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en techniek. Door tijdens de cursus aandacht te besteden aan al deze elementen bouw je een degelijke basis op om hardloopblessures te voorkomen.

Waar en wanneer?

De cursus start op dinsdag 23 januari en eindigt op 19 maart 2024. Iedere week op dinsdagavond tussen 19.30 tot 20.30 uur wordt er getraind vanaf sporthal de Brink in Huissen.

Kosten en aanmelden

Voor acht weken begeleid trainen betaal je €30 Dit is inclusief twee speciale maandagavond zaaltrainingen op 5 februari en 4 maart. 

Als je besluit lid te worden van Loopgroep Huissen wordt de €30 in mindering gebracht op je eerste contributie.

Aanmelden kan met een berichtje naar bestuur@loopgroephuissen.nl Dit adres kun je ook gebruiken als je vooraf nog meer informatie wilt. De trainer neemt dan contact met je op.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.