Algemeen

Verschillende takken van sport

Loopgroep Huissen biedt drie verschillende manieren van lopen aan. In 1986 is Loopgroep Huissen gestart als hardloopgroep. In 2002 werden de activiteiten uitgebreid met sportief wandelen en in 2005 met nordic walking. Voor alle drie de takken van sport wordt de mogelijkheid geboden om op verantwoorde wijze te beginnen met de loopsport.

Tijdens de cursus loopscholing voor hardlopen, sportief wandelen of nordic walking wordt de beginner van niveau “nul” binnen enkele weken op een niveau gebracht waarbij hij/zij met meer getrainde sporters mee kan lopen. Een logisch vervolg op de loopscholing is lid worden van de vereniging en meelopen in een van de reguliere trainingsgroepen.

Afhankelijk van je persoonlijke doelen, wensen en beschikbaarheid bekijkt de trainer samen met jou bij welke groep je het beste aan kan sluiten.

Daarnaast bieden we als vereniging de mogelijkheid (ook aan niet leden) om je voor te bereiden op een evenement of wedstrijd. Bij alles binnen de Loopgroep Huissen staat het beleven van plezier aan de loopsport voorop.

 

 

 

Loopgroep Huissen is al meer dan 25 jaar actief in Huissen.
De vereniging staat voor een autonome stabiele ontwikkeling waarbij loop-activiteiten voor alle leden leiden tot sportief en sociaal plezier.
Professionele begeleiding, bijdragen aan een goede gezondheid, veiligheid, sociale binding, het begeleiden van individuele prestatie zijn enkele uitgangspunten die de vereniging haar leden biedt.