Mini Roparun 2018

09-01-2018

Mini Roparun 6 januari 2018 (door Monique Schutte)


Ieder jaar organiseert Team 031 Lingewaard een mini Roparun: een wedstrijd van 6 en 10 km door Angeren en omstreken met als doel geld in te zamelen voor Stichting Roparun. Afgelopen zaterdag 6 januari was het ook weer zover. Om 10.30 uur was het startschot voor de 6 km en een kwartier later vertrokken de deelnemers van de 10 km. Deze laatste groep bestond vooral uit leden van onze Loopgroep, mooi om te zien! 
Het parcours was uitgezet met kilometerpaaltjes. Verkeersregelaars wezen ons de weg en op diverse plekken stonden fotografen en toeschouwers. Alles was weer goed georganiseerd. Hoewel de gezelligheid voorop staat bij dit evenement, probeerde iedereen zichzelf weer uit te dagen om een mooie tijd neer te zetten. Met mooie resultaten; bij de 10 km vrouwen waren de plaatsen 1, 2 en 3 voor de dames van de Loopgroep en bij de heren een derde plaats! 
Na afloop was er koffie en snert in de kantine. Maar we kwamen natuurlijk voor de verloting waarmee prachtige prijzen te winnen waren. Ook hier vielen we in de prijzen: van grote flessen wijn tot kussentjes, van kookboeken tot zout- en peperstel. We kunnen dus opnieuw een gezellig avondje organiseren!
We hebben genoten en volgend jaar hopen we allemaal aan de start te staan in onze nieuwe clubkleding. We wensen het team 031 heel veel succes tijdens Pinksteren met hun estafetteloop van Parijs naar Rotterdam!

 

Login om te reageren op dit bericht.

Reacties