Loopgroep Huissen zoekt bestuursleden

23-11-2017

Nieuwe bestuursleden gezocht voor 2018

Loopgroep Huissen

 

Loopgroep Huissen is een gezellige, gezonde, bloeiende vereniging met een open en sociaal karakter die de loopsport in Huissen en omgeving bevordert. De Loopgroep heeft circa 200 leden die wij een platvorm bieden om ieder op zijn of haar eigen ambitieniveau hun loopdoelen te behalen.

Wat is de aanleiding?

Om de continuïteit, dynamiek en vitaliteit van de vereniging te borgen is met ingang van 1-1-2017 het bestuursmodel getransformeerd naar een model met commissies, hierdoor ontstaat op termijn binnen het bestuur meer ruimte om verenigingsambities tot uitvoer te brengen en sneller te reageren op veranderingen.

In 2018 loopt de zittingstermijn van het voltallig bestuur af. Alle bestuursleden hebben tijdens de ALV 2017 aangegeven om uiteenlopende redenen niet meer herkiesbaar te zijn en ruimte te laten voor nieuwe bestuursleden die het commissiemodel verder integreert in de verenigingsstructuur en met nieuw elan samen met de commissies de ambities van de vereniging tot uit voer te brengen.

De verenging zoekt?

De vereniging zoekt op korte termijn enthousiaste en gemotiveerde bestuursleden. De zoektocht is gericht op het vinden van een voorzitter, secretaris, penningmeester en 2 bestuursleden (M/V).

Is dit iets voor u?

Het bestuurswerk vraagt geen specifieke capaciteiten. Enige basiservaring met Word en Excel is gewenst. Wat vrije tijd en hart voor onze mooie vereniging zijn de voornaamste vereisten. Wat het bestuur kan bieden, is gezelligheid en het besef bij te dragen aan het voortbestaan van Loopgroep Huissen.

Wat is de termijn van deelname?

De zittingstermijn is 3 jaar en het bestuur vergadert 10 keer per jaar, uitgezonderd de maanden juli en augustus.

Interesse?

Ben jezelf geïnteresseerd in een van de genoemde posities of ken je iemand anders waarvan je denkt dat hij of zij een geschikt bestuurslid zou zijn om Loopgroep Huissen verder te brengen. Laat het ons weten.

Het bestuur zal deze leden actief benaderen. Ook vragen over het werk van het bestuur, kunt u een van de bestuursleden aanspreken. Dat kan tijdens de training, maar ook door ons een mailtje sturen via het contactformulier.

We kijken uit naar uw reactie!

 

 

Login om te reageren op dit bericht.

Reacties