Nieuwjaarsreceptie

07-01-2018

Nieuwjaarsreceptie 2018 [bijdrage van een lid]

 

Zondagmiddag 7 januari vanaf 16:00 uur vulde de Buitenpoort zich met leden voor het uitwisselen van nieuwjaarswensen voor het jaar 2018 wat van start was gegaan. Het was wel even een ander gezicht om iedereen in plaats van in sportkleding er op zijn ‘paasbest’ te zien. Bij binnenkomst werd iedereen voorzien van een bubbelend welkomstdrankje, een papiertje in een kleur en consumptiemuntjes.

Na het uitwisselen van de beste wensen begeleid met een aantal stevige handdrukken werden de eerste drankjes genuttigd op het nieuwe jaar. Op enig moment vroeg de voorzitter om aandacht. Hij hield een korte toespraak waarin hij nog even achterom keek naar het jaar 2017 en vervolgens vooruit keek naar het nieuwe jaar met daarin de nu bekende bijzonderheden.

Daarna gaf hij het woord over aan de coördinator van de activiteitencommissie. Er werd een pubquiz gehouden. Het was voor het eerst dat er tijdens deze bijeenkomst een activiteit werd georganiseerd. Rode draad door de quiz waren de achter ons liggende tijdsperioden. Deze perioden werden verduidelijkt (?) met drankjes en hapjes uit die tijd. De pubquiz werd door de aanwezigen goed ontvangen.

Rond 18:00 uur kwam er aan deze bijeenkomst een einde en kunnen we met zijn allen aan een nieuw loop-, wandel- of nordic jaar beginnen.

Login om te reageren op dit bericht.

Reacties